BackupNed bewaart tapes in rekken van Sallcon Metaal

BackupNed bewaart tapes in rekken van Sallcon Metaal

Bijna 60.000 tapes liggen ondergronds opgeslagen op een geheime locatie in Oosterbeek. De zwaarbeveiligde bunker is eigendom van Peter Benedick en biedt onder de naam BackupNed plaats aan talloze belangrijke data van bedrijven uit heel Nederland. Voorheen lagen deze tapes in koffers, maar inmiddels staan de tapes in metalen rekken van Sallcon Metaal.

Om de ondergrondse ruimte het meest efficiënt te gebruiken, raakte Benedick in gesprek met René Boerkamp, manager van Sallcon Metaal. Na een paar schetsen, een demo en een prachtig eindresultaat was de samenwerking geboren. Ze gingen uit elkaar met een goed gevoel. “Alles draait bij mij om vertrouwen,” legt oud-politieman Benedick uit. “En ik weet dat ik op Sallcon Metaal kan bouwen.” Boerkamp vult aan: “Een gedeelte van de rekken ligt al klaar in de werkplaats. Als Peter vandaag een nieuw rek bestelt, kunnen we het binnen twee dagen leveren. Het moet alleen nog aan elkaar gelast en gelakt worden.”

IJzersterke kwaliteit en snel geleverd

Inmiddels staan twee ondergrondse ruimtes vol rekken met gekleurde tapes, voorzien van barcodes die ingescand kunnen worden. Elke week komen daar nu tapes en rekken bij. De metalen rekken zijn veertien rijen hoog en op iedere rij kunnen vijftig tapes geplaatst worden. “Iemand vroeg mij eens: waarom Sallcon?” vertelt Benedick. “Mijn antwoord was: omdat ze solide en kwalitatief goede rekken maken. Bovendien kan Sallcon snel uit voorraad leveren.”

 

Ook interesse in IJzersterk metaal of aanverwant vakwerk? De vakmensen van Sallcon Metaal staan graag voor u klaar! Bel 0570-679500.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een IJzersterke partner in metaal?

web design