Sallcon Metaal produceert IJzersterke bloemen

September diende Katinka Durkstra, kunstenares en eigenaar van de Klaprozenfabriek een aanvraag in om 250 klaprozen te maken voor een expositie van Kunst 10-daagse in Bergen. Ruim een maand later toverde de klaprozen de expositie in Bergen om tot kleurrijk geheel. Een verrassende aanvraag voor een ijzersterke Sallcon in Metaal.

Sallcon Metaal heeft een ijzersterke reputatie in metaalwerk en is specialist in buisbewerkingen en het complementeren van prefab producten. Standaard en naar klantspecificatie produceren is mogelijk, ook klaprozen. Door de enorme hoeveelheid was Katinka Durkstra zelf niet in staat om alle 250 klaprozen tijdig gereed te hebben. Sallcon Metaal kon hier letterlijk en figuurlijke een helpende hand bieden. ‘Door de werkwijze samen met Katinka door te nemen, waren we instaat om de 250 klaprozen voor haar te maken. En uiteraard voldoen ze aan de kwaliteitskeurmerk van het oog van de kunstenares zelf’, zo licht René Boerkamp, manager Sallcon Metaal toe.

Ook benieuwd welk werk Sallcon Metaal u uit handen kan nemen? Neem dan contact op met René Boerkamp of zijn collega Johan Hoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een IJzersterke partner in metaal?

web design