VADAC brengt volledig slotenassortiment onder bij Sallcon Metaal

VADAC brengt volledig slotenassortiment onder bij Sallcon Metaal

De zware container- en trailersloten van PowerLock vind je op voertuigen door heel Europa. Voor eigenaar Marco van Rooijen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Sallcon Metaal is voor hem de ideale partner en produceert en assembleert vrijwel alle sloten voor VADAC.

Twee jaar geleden startte Van Rooijen de samenwerking met Sallcon. “De basis voor ons partnerschap is voor mij wederzijds vertrouwen,” vertelt de leverancier van technische accessoires van caravans, campers en boten. “De productie van een groot assortiment hoogwaardige anti-diefstal producten wilde ik graag dicht bij huis onderbrengen bij een professionele, flexibele partij.”

Verwachtingen overtreffen
Die partij vond Van Rooijen twee jaar geleden in Sallcon Metaal. “Sallcon Metaal overtreft mijn verwachtingen. Ze leveren maatwerk en zijn klantspecifiek. Een partner waar ik op kan bouwen.” Het contact tussen beide partijen is er één van no-nonsense en weten wat je aan elkaar hebt. “We leveren op tijd en wanneer nodig,” aldus René Boerkamp, manager Sallcon Metaal. “Marco belde mij eens om 11 uur. Of ik plek had voor 50 pallets met sloten. Dat heb ik direct geregeld.”

Investering in toekomst
VADAC en Sallcon Metaal gaan inmiddels hand in hand en de samenwerking reikt verder dan het produceren van de sloten alleen. “Ze willen graag de complete voorraad van hun merk PowerLock hier opslaan, we zijn bezig de productie van hun VADAC-merk Truster oplegmatrassen op te starten en in gesprek over een vestiging van VADAC binnen Sallcon. Wij maken daar graag ruimte voor,” vertelt Boerkamp. “Daarnaast gaat VADAC gebruikmaken van onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze solide samenwerking is een mooie investering in de toekomst.”

Lees het volledige artikel in het MKB Magazine van juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een IJzersterke partner in metaal?

web design